Право на отказ и връщане на продукти

Съгласно чл. 50, ал. 1 от ЗЗП, Клиентът има право в срок от 14 работни дни след получаването на стоката да върне или замени получените артикули без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, при условие, че има несъответствие между заявената за покупка и доставената стока.

Връщането се допуска при следните условия:

Заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения в сайта електронен адрес за кореспонденция, в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа: трите имена на клиента, адрес, телефон за връзка.

Стоката трябва да е в добър търговски вид /не е носена, прана, гладена, скъсана, надраскана, гладена и др./, не са налице повреди, причинени от неправилна проба на дрехата, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи – фактура, касов бон, гаранционна карта /ако е била издадена такава/.

Разходите за връщането на продукти са за сметка на Клиента, освен в случай че по наша вина е изпратен различен размер от поръчаният. Ние ще възстановим сумата на продукта или ще го заменим с друг, по ваше желание. За да върнете продукта трябва да пазите “Разписката за доставка на пощенска пратка”, издаден от куриерската фирма.

АДРЕС ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ – гр. Варна, офис Еконт, бул. Христо Ботев №18

Срок за възстановяване на суми с наложен платеж.

  • Съгласно разпоредбите на ЗЗП, ние възстановяваме на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката по банков път след предоставяне на банкова сметка, на следния имейл: customers@fullmax.bg.
  • Фирмата не носи отговорност при попълнени неверни данни по време на регистрация, както и във формулярите за възстановяване на суми, от които може да произтече забавяне на срока за възстановяване или възникване на други неудобства за клиента.